top of page

mer. 25 sept.

|

Comptables Lansigt, Alphen aan den Rijn

Ondernemen in 1 Dag - Goed gedaan, trouwe dienaar?

Zou God blij zijn met de wijze waarop wij zakendoen? Zijn er aanwijzingen te vinden voor wat Bijbelse «Kritieke Prestatie Indicatoren» die voorwaarden vormen om «Goed Gedaan» te kunnen horen?

L'inscription est fermée
Voir d'autres événements
Ondernemen in 1 Dag - Goed gedaan, trouwe dienaar?

Heure et lieu

25 sept. 2019, 13:00 – 21:00

Comptables Lansigt, Alphen aan den Rijn, Herenweg, 113

À propos de l'événement

Vous êtes allé gedaan, trouwe dienaar?

Le séminaire Leidende tekst voor onze est: «Zijn heer zei tegen hem: Goed gedaan, goede en trouwe dienaar, over weinig bent u trouw geweest, over veel zal ik u aanstellen; ga in, in de vreugde van uw heer. " (Mattheüs 25:23)

Zou God blij zijn met de wijze waarop wij zakendoen?

Wat moet ik doen om te kunnen horen, «Goed gedaan, trouwe dienaar, kom genieten van mijn vreugde over jou»?

Zijn er aanwijzingen te vinden voor wat Bijbelse 'Kritieke Prestatie Indicatoren' die voorwaarden vormen voor het voeren van een onderneming waarbij God kan zeggen, «Goed gedaan, trouwe dienaar?»

Dilemme

Dans onze zakendoen hebben wij dagelijks a rencontré le te maken de vele dilemma. Hoe maken wij de verbinding tussen onze Bron en deze dilemma's.

Er is gezegd dat 'kansen zijn verpakt in problemen! " Hoe leert de Bijbel ons om de dagelijkse problemen uit te pakken om de kansen eruit te kunnen halen?

In de séminaire kijken wij naar een vermogensbron die ons inspireert en helpt dilemma's te benaderen op Bijbelse wijze op gebied van financiën, personeel, sales, en innovatie.

Billets

Prix

Quantité

Total

 • Deelname

  295,50 €

  Inclusief 21% BTW Prijs est inclusief buffet en werkboek.

  295,50 €

  0
  </